Stapelblokken van beton gebruiken

Geef uw tuin een heel ander aanzicht met minimale ingrepen. Maak hierbij onder andere gebruik van de mooie en handige betonnen stapelblokken. Deze zijn bij Betongoed voor zeer lage prijzen te koop in diverse maten en uitvoeringen. Het materiaal beton is duurzaam, oersterk en weersbestendig. Zo kunt u voor een scherpe prijs stapelblokken bij Betongoed kopen met een fraaie uitstraling. Wat dacht u van een Oud Hollandse uitvoering? Geheel passend bij een klassieke smaak. Liever strakke en moderne stapelblokken? Ook dat is mogelijk bij Betongoed. U kunt het benodigde aantal eenvoudig online bestellen waarna ze tegen een geringe meerprijs snel geleverd worden op iedere gewenste locatie. Afhalen op het bezoekadres in Lunteren behoort ook tot de mogelijkheden, net wat u zelf het beste uitkomt.

Betonnen stapelblokken voor in de tuin

Met betonnen stapelblokken kunt u mooie niveauverschillen in de tuin aanbrengen. Zelfs wanneer deze klein is lijkt het door het aanbrengen van diverse hoogtes ruimer en dieper. Zo creëert u op eenvoudige wijze borders die u aan kunt planten met kleurrijke bloemen, winterharde heesters en boompjes. Of u maakt er een kleine moestuin van. Doordat de border wat hoger ligt dankzij de stapelblokken hoeft u niet zo voorover gebukt te staan. Stapelblokken zijn tevens geschikt om perfecte lage muurtjes mee te maken of een erfafscheiding tussen tuin en stoep. Wanneer u de stapelblokken combineert met traptreden ontstaat er een prachtig niveauverschil. En wilt u bijpassend tuinmeubilair? Met betonnen stapelblokken maakt u binnen een handomdraai zitelementen en een tafel. 

Verwerken betonnen stapelblokken

Omdat de betonnen blokken een ruim formaat hebben bent u lekker snel klaar. U stapelt ze net als een muur op, halfsteens naast en op elkaar. Om ervoor te zorgen dat het geheel stabiel wordt graaft u de onderste rij zo’n 15 centimeter in. Hierbij kunt u ook nog wat cement toevoegen. Onderling bevestigt u de stapelblokken met speciale lijm of kit aan elkaar. Binnen no-time ontstaan er met de betonnen stapelblokken de mooiste ontwerpen. De unieke uitstraling van het robuuste beton en de snelle verwerking van de stapelblokken zorgen ervoor dat uw tuin al binnen één dag een ware metamorfose heeft ondergaan.