Verse planten uit de Taxus Kwekerij

Een taxus is een groene manier om een erfafscheiding te maken tussen uw tuin en die van de buren. Wanneer u dit met hen overlegt is de kans zeer groot dat zij ook liever hiervoor kiezen dan voor een nietszeggende, houten schutting. Met een taxushaag geniet u namelijk beiden net zoveel, en misschien nog wel meer van de privacy die het u geeft. Groot voordeel van de taxus is dat het op iedere bodem goed gedijt en geen voorkeur heeft voor een bepaalde standplaats. Het kan het gehele jaar door aangeplant worden dus u kunt direct uw tuinplannen realiseren. Bekijk voor de beste en goedkoopste taxus, samen met de buren, de site van Taxuskweker.nl. Hier vindt u namelijk precies wat u zoekt.

Taxus uit eigen kwekerij

De aangeboden haagplanten van deze taxus Baccata kweker is de oersterke soort taxus Baccata. Door de specialisering en jarenlange ervaring van de kwekers heeft de Taxuskweker.nl zich hiermee sterk onderscheiden van andere aanbieders. Een goed doorwortelde kluit, mooie glanzende bladeren en een goede vertakking zijn de kenmerken van de in ‘eigen huis’ opgekweekte taxus. Omdat ze in de eigen kwekerij opgroeien weten ze precies welke topkwaliteit ze de klanten aanbieden. Dat is ook de reden dat u er 3 maanden groeigarantie bij krijgt. Na een bestelling wordt de taxus Baccata zo zorgvuldig mogelijk verpakt en snel naar u verzonden. Verser kan het haast niet. Ophalen bij de taxus kwekerij in Lunteren kan natuurlijk ook. Kunt u met eigen ogen zien waar de mooiste en scherp geprijsde taxus Baccata eigenlijk vandaan komen. 

Taxus Baccata aanplanten en onderhouden

De taxus Baccata aanplanten is eigenlijk kinderlijk eenvoudig. Vooral wanneer u dit samen met de buren doet is het binnen afzienbare tijd gepiept. Voor meer informatie hierover kunt u zich altijd wenden tot de handige tips die hierover op de Taxuskweker.nl staan. Aan het einde van de zomer is een geschikte periode om de taxus Baccata te snoeien. Zo stimuleert u de groei en goede vertakkingen. Daarbij ziet de taxushaag er weer strak en netjes uit. Iets te radicaal gesnoeid? Geen probleem, de taxus Baccata vertakt zich daarna vanzelf. Geniet van een prachtig groene taxushaag en shop deze bij de enige, echte taxus kweker in Lunteren.