Welke soorten kunstgras zijn er?

Een ideaal alternatief voor natuurlijk gras is kunstgras. Het is niet alleen duurzaam maar ook slijtvast en bestand tegen alle weersomstandigheden. Er zijn vele soorten kunstgras wat talloze mogelijkheden biedt. Voor zowel sportvelden als tuinen, balkons en zelfs in huis! En dankzij nieuwe ontwikkelingen zijn kunstgras en echt gras nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Lees hieronder verder over de mogelijkheden op het gebied van kunstgras.

Kunstgras in de tuin
Het kan zijn dat je tuin niet genoeg zon krijgt omdat het op een zonarme plek ligt. Of heb je kinderen die graag in het gras spelen en je bezig blijft om het er mooi uit te laten zien? Kunstgras is de oplossing. Want dankzij kunstgras heb jij het hele jaar door een groen grasveld, kunnen je kinderen ongestoord spelen en heb jij vrijwel geen onderhoud aan het stuk kunstgras. Er zijn talloze opties zodat er ook voor jou een soort kunstgras bij zit.

Kunstgras op het balkon
Midden in de stad heb je vaak geen grote tuin. Een balkon bij je flat of appartement is vaak wel aanwezig. En jij kunt van je balkon een heuse tuin maken. Kies voor kunstgras op je balkon en zorg ervoor dat je balkon het hele jaar door groen is en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Ook voor de handige Harry’s onder ons is dit de ideale oplossing. Zo heb je weinig werk aan je groene balkon en heb je toch een echt buitengevoel. Maar ook op het dakterras of terras kun je een stuk kunstgras aanleggen. Want niets fijner dan met je kopje koffie op een goren terras te zitten.

Kunstgras met een budget
Je hoeft echt niet in te leveren op kwaliteit als je kiest voor goedkoper kunstgras. Want ook met kunstgras dat niet zo duur is, kan een tuin een prachtig groen en mooi uiterlijk krijgen. Voor een schappelijke prijs kun jij een prachtige tuin van kunstgras creëren. Er zijn talloze kunstgras aanbiedingen. Heel goedkoop kunstgras is vaak bedoelt voor beurzen en evenementen. Dit kunstgras is namelijk voor tijdelijk gebruik. Voor iets meer geld kun je je hele tuin vol leggen met kunstgras en heb je er voor de rest geen omkijken meer naar.

Naast kunstgras in je tuin, op het balkon, op je terras of dakterras en op een beurs of evenement zijn er nog veel meer mogelijkheden voor kunstgras. Zo kun je kunstgras speciaal voor sportvelden aanschaffen maar ook gekleurd kunstgras is mogelijk. Hoe tof is het om figuurtjes te creëren met verschillende kleuren kunstgras? Kies een kunstgras dat bij jou past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *