Gezelligheid op jouw terras? Wij geven tips!

Gezelligheid creëren op jouw terras in de tuin hoeft helemaal niet moeilijk te zijn en het hoeft al helemaal niet al te veel tijd te kosten. Het begint met de juiste meubels en accessoires en daar vertellen we je in de blog alles over!

Kies het juiste meubilair voor het terras

Om gezelligheid te creëren in de tuin, heb je natuurlijk de juiste tuinmeubelen nodig waar je gezellig met vrienden of je gezin kan zitten, eten of gewoon lekker relaxen. Kies bijvoorbeeld voor een hippe meubel set van Manutti. Zorg ervoor dat het terras in ieder geval is opgeruimd als de meubelen arriveren, zodat je deze direct op de juiste plaats neer kan zetten. Hoe opgeruimder het terras, hoe gezelliger dit zal ogen en dus ook voelen. Is het terras schoon en staan de nieuwe tuinmeubelen te pronken? Zorg dan voor mooie bloempotten met planten en bloemen naar keuze. Kies voor bloemen met wat meer kleur. Ook dit straalt weer warmte en gezelligheid uit. 

Comfort en gezelligheid op het terras

In het voorjaar of het najaar kan de temperatuur behoorlijk afnemen als het al begint te schemeren. Daarom is het ook altijd goed om te zorgen voor extra warmte op het terras. Zo kun je ook in de avonden heerlijk genieten samen met vrienden, familie of het gezin. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een vuurkorf, een heater of gewoon lekkere fleecedekentjes. 

Sfeervolle verlichting

Nu is het terras al lekker opgeruimd, heb je de bloempotten gevuld met prachtige bloemen naar keus en is er warmte aanwezig op het terras! Nu moet er nog gezorgd worden voor sfeervolle verlichting. Dit kan met een enkele saaie buitenlamp maar ook met leuke lichtkettingen! Lichtkettingen zijn verkrijgbaar in wit licht maar ook in vele andere kleuren. Verder zijn deze lichtkettingen ook verkrijgbaar met afstandsbediening waardoor je zelf kan kiezen welke kleur je de lichtketting wil aanzetten. Superleuk toch? Naast een lichtketting kan je ook olielampen of kaarsjes aansteken voor nog meer gezelligheid op het terras. Je kan ook denken aan royal botania buitenverlichting